Deti nádeje - Vianočný koncert

14.02.2012
ZDIELAŤ

Dňa 14. 12. 2011 žiaci Špeciálnej základnej školy so svojimi pedagógmi v rámci Ružomberského adventného kalendára pozvali na vianočný koncert svojich rodičov, príbuzných, známych, ale aj ostatných obyvateľov mesta, aby si oddýchli  v predvianočnom zhone a vychutnali  si čaro Vianoc. Pozvanie prijali a úsilie detí ocenili aj vzácni hostia - primátor mesta Ružomberka PaedDr. Ján Pavlík, viceprimátor PaedDr. Stanislav Bella, riaditeľ KDAH p. Ivan Šenšel a riaditeľ Súkromného školského klubu detí Mgr. Rastislav Kudlička.

V programe vystúpili najmenší  prváčikovia, ktorí  predviedli veselý tanec vločiek, spevácky súbor Vtáčatá ponúkol krásne vianočné piesne, deti z dramatického krúžku si zahrali v dvoch scénkach o snehuliakoch a o zvieratkách. S veľkým úspechom a obdivom sa stretla speváčka Dianka Bernoláková a veľmi dojímavý bol Marek Sleziak so svojou vianočnou básňou. Na záver všetkým zaželali veľa dobrého chlapci - vinšovníci. Pani riaditeľka sa k nim pridala a s prianím prežitia krásnych sviatkov si potom všetci spoločne zaspievali najkrajšiu vianočnú pieseň -  Tichú noc.

Cieľom tohto kultúrneho podujatia  je prezentovať mentálne postihnuté deti na verejnosti. MP deti majú možnosť  ukázať rodičom a verejnosti, že aj napriek mentálnemu postihnutiu sa dokážu naučiť niečomu a predviesť  svoje prednosti a schopnosti.                                           

Ďalšie aktivity

Aktuálne informácie

Vážení priaznivci DOTYKU: najaktuálnejšie informácie o našich aktivitá...

Čítať viac

Veľkonočný KLUBÍK

Farbičky, drôtiky, špagátiky, prútie a veľa prírodného materiálu ...

Čítať viac

Deti nádeje-Pohybové hry vo vode

Sme veľmi radi, že sme mohli už po druhýkrát spolupracovať so Súkromný...

Čítať viac

Valentínko na karnevale

12. februára bolo v našom Klubíku naozaj veselo. Telocvičňu zapln...

Čítať viac

Florbalový turnaj

Turnaj sa konal v ŠH T18, zúčastnilo sa ho 8 tímov. Turnaj sa hral sku...

Čítať viac